Annonce


Annonce

Annonce

Hector Bellerin: Jeg er faldet hurtigt til

Nyheder - 31. oktober 2022




Forud for morgendagens Champions League-kamp mod Viktoria Plzen mødte Hector Bellerin og Xavi pressen. Her slog Bellerin fast, at han er glad for de minutter, som han hidtil har fået, og at han hurtigt er faldet til selvom det er svært når man ankommer sent i transfervinduet.

Selvom Bellerin er højreback, så har han ikke Xavis fulde tillid. Det ses tydeligt, når Xavi vælger både Balde og Koundé foran ham og også Araujo, mens han var spilleklar. Alligevel nyder Bellerin de minutter, som han får på banen. I morgen ventes han at få flere minutter.



- Udover min skade, så har jeg været tilfreds med den mængde spilletid, som jeg har fået. Jeg nyder det. Det var svært at komme sent i transfervinduet, men jeg er hurtigt faldet til, forklarede Bellerin og kommenterede på holdet som helhed.

- Holdet har potentiale og jeg nyder hvert minut ved at være med. Atmosfæren i omklædningsrummet er virkelig god.

I og med at kampen mod Plzen ikke står på listen over de vigtigste kampe, da Barca allerede er ude af Champions League, så forventes spillere som netop Bellerin at starte inde, da han typisk set ikke får meget spilletid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Hector Bellerin: Jeg er faldet hurtigt til

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder