Annonce


Annonce

Annonce

Xavi: Jeg er overbevist om trofæer i 2023

Nyheder - 31. oktober 2022




Xavi Hernandez er næppe en glad mand i disse dage. Selvom Barca gør det godt i den hjemlige liga, så var det en kæmpe skuffelse at ryge ud af Champions Leagues gruppespil for andet år i træk. Han er dog overbevist om, at der nok skal komme trofæer og succes i 2023.

Barca skal spille Europa League på den anden side af nytår. Her havde Xavi nok gerne set, at det var Champions League-bolden, som rullede på Camp Nou, men situationen er som den er og han mener, at han har holdet til at konkurrere om titler selvom trofæet med de store ører glippede.



- Sidste sæson var vi ikke gode nok, men i år føler jeg, at vi er gode nok. Alt er en proces og i Champions League kunne vi ikke opnå vores mål. Trofæerne bliver vundet i 2023 og vi skal konkurrere i alle turneringer. Jeg er overbevist om, at vi kan vinde trofæer.

- Jeg var selv i Barca i den værste periode og så kunne jeg nyde godt af den gode periode under Rijkaard og videre til at vinde alt. Det var en proces, som tog sin tid. Jeg ved godt, at de skridt vi tager i Champions League har været for små og vi har ikke leveret varen selvom vi fortjente bedre resultater.

- Vi havde muligheden i vores egne hænder, men vi kunne ikke udnytte situationen. Vi skal vokse og lære fra det og samtidig have ro i sinde - for alt kommer i sin tid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: Jeg er overbevist om trofæer i 2023

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder