Annonce


Annonce

Annonce

Xavi: Kessiés skade ser slem ud

Skader - 2. november 2022
Franck Kessié fik i går lov til at starte på banen, da FC Barcelona på udebane mødte Viktoria Plzen i Champions League. Det var den sidste kamp for catalanerne i turneringen i denne sæson og derfor valgte Xavi at bruge adskillige reserver.

Kessié startede inde på midten og Xavi var rigtig godt tilfreds med midtbanespillerens indsats indtil han gik i stykker. Således måtte Kessié forlade banen efter en times tid og efter opgøret kunne Xavi fortælle, at skaden ser slem ud. Pablo Torre blev også skadet i forbindelse med sit mål, men det var heldigvis ikke slemt.Xavi forklarede, at Pablo Torre ikke blev skadet, men bare fik krampe og ikke kunne fortsætte. I dag skal begge spillere undersøges nærmere for at fastslå omstændighederne, men allerede nu melder de spanske medier, at Kessié som minimum misser halvanden måned.

Set med Barca-briller er det ikke helt så slemt, da der kun er to kampe tilbage før spillerne kobler fra på klubplan og fokuserer på VM. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: Kessiés skade ser slem ud

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder