Annonce


Annonce

Annonce

Xavi samlede hele truppen til middag

Nyheder - 3. november 2022




FC Barcelona har kun to kampe på programmet før spillerne retter fokus mod VM. De to kampe skal under alle omstændigheder give seks point og for at skabe en endnu bedre stemning i truppen oven på en skidt måned, samlede Xavi i går hele truppen til middag i Barcelona.

Barca møder Almeria hjemme og Osasuna ude før La Liga sættes på pause i en måneds tid. Her vil Barca have seks point for at bibeholde presset - eller overhalet - Real Madrid i tabellen. Blot ét point adskiller de to giganter og sådan skal det som minimum også være når spillerne rejser til Qatar for at spille VM.



Således havde Xavi valgt at planlægge en middag for hele truppen inklusiv trænerstaben og kommunikationsafdelingen. På restaurant Can Ferran var der mødt adskillige journalister op for at se spillerne ankomme. Ronald Araujo, som er ude med en skade og godt i gang med sin genoptræning, ankom til restauranten i en taxi mens Ansu Fati var den sidste til at gå ind af døren, da han til at starte med kom til at gå ind af en forkert dør.

De sidste spillere forlod stedet ved midnat efter at have været i restauranten i ca. tre timer. Der var en god atmosfære blandt alle og Xavi håber, at det kan give det sidste tryk inden de to sidste kamp inden VM. Med et større break midt i sæsonen får Xavi dog også meget at se til når spillerne vender retur fra Qatar. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi samlede hele truppen til middag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder