Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Gerard Piqué indstiller sin karriere!

Transfermarked - 3. november 2022Officielt: Gerard Piqué indstiller sin karriere!

© Getty Images


Det har længe lagt i luften, at Piqué var i gang med sin sidste sæson for FC Barcelona, men ud af det blå har han i dag taget bladet fra munden og udgivet en video, hvor han offentliggør, at han denne lørdag spiller sin sidste kamp på Camp Nou. Han stopper karrieren helt.- Culer. Det er Gerard. I løbet af de seneste uger og måneder har mange mennesker talt om mig. Indtil nu har jeg ikke sagt noget. Men nu vil jeg være den som taler om mig selv.

- Som mange af jer, så har jeg altid været Barca-fan. Jeg blev født ind i en familie, som elskede fodbold som Barca-fans. Fra en tidlig alder ville jeg ikke være fodboldspiller; jeg ville være en Barca-spiller.

- Jeg har tænkt meget på den dreng på det seneste. Om hvad lille Gerard ville have tænkt hvis jeg havde sagt til ham, at alle hans drømme ville gå i opfyldelse. At han ville komme ind på Barcas førstehold. At han ville vinde alle trofæer. At han ville blive Europa- og verdensmester.

- At han ville spille ved siden af historiens bedste spillere. At han ville blive en af kaptajnerne. At han ville få venner for livet.- Det er 25 år siden, at jeg kom til Barca. Jeg forlod klubben og jeg kom tilbage. Fodbolden har givet mig alt. Barca har givet mig alt. I, Culers, har givet mig alt.

- Og nu, hvor den drengs drømme er gået i opfyldelse, vil jeg fortælle jer, at jeg har besluttet mig for, at denne rejse slutter. Jeg har altid sagt, at der ikke ville være et andet hold efter Barca. Og sådan bliver det.

- Denne lørdag vil være min sidste kamp på Camp Nou. Jeg vil nu være en normal Barca-fan. Jeg vil støtte holdet. Jeg vil overføre min kærlighed for Barca til mine børn. Ligesom min familie gjorde ved mig.

- Og I kender mig. Før eller senere... er jeg tilbage.

- Vi ses på Camp Nou. Visca Barca. Altid.

Se den følelsesladet video fra Piqué herunder.Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

36 min. Sergio Ramos: "Score mit første mål mod ...
1 t. Pablo Torre, som er udlejet til Girona, ...
3 t. FC Barcelona er på ingen måde bekymret f...
5 t. Victor Osimhen: "Da jeg var yngre var mi...
7 t. Der er primær usikkerhed omkring Joao Ca...
9 t. Gavi og Gündogan starter mod Sevilla. Al...
10 t. Robert Lewandowski starter mod Sevilla. ...
11 t. Mendilibar (Sevilla-træner): "Hvordan vi...
12 t. Juan Mirandas kontrakt hos Real Betis ud...
13 t. Xavi: "Vi behandler Lamine Yamal som en ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder