Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta: Vi respekterer Piqués beslutning

Nyheder - 4. november 2022Laporta: Vi respekterer Piqués beslutning

© Getty Images


Gerard Piqué smed en bombe i går, da han ud af det blå annoncerede, at han indstiller karrieren. Som et sjældent syn i moderne fodbold var der absolut ingen historier om, at Piqués havde truffet netop den beslutning. Joan Laporta var blandt de meget, meget få mennesker, som kendte til beslutningen.

Efter sammenlagt 25 år i FC Barcelona siger en legende stop. Gerard Piqué har været med mens det var sjovt og mens det hele ramlede sammen hvilket nu har skabt en genopbygning af holdet. Han har valgt at træde til side, men det er efter alt at dømme kun for nu. Han drømmer stadig om at lede klubben på et senere tidspunkt.- Vi har talt om Piqués stop i noget tid nu. Hele beslutningen var op til ham. Vi respekterer og deler samme beslutning som ham. Han vil altid være et ikon for klubben, forklarede Joan Laporta til Barca TV umiddelbart efter at Piqué afslørede sin beslutning.

- Aftalen om at rive Piqués kontrakt over er meget avanceret. Han udtrykte sit ønske om at ville hjælpe klubben da han ved hvilken situation, vi står i, kom det yderligere fra præsidenten.

For en uges tid siden holdt Piqué og Laporta et møde, hvor spilleren forklarede sin beslutning. Laporta lovede, at han ikke ville tale højt om det så Piqué selv kunne få lov til at trykke på knappen. Laporta vidste altså ikke, at nyheden ville komme ud i går. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

19 min. Ronald Koeman: "Laporta fortalte mig, at...
50 min. Officielt: Talsmanden for det spanske fo...
1 t. Ronald Koeman: "Vi spillede et år uden t...
2 t. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
3 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
4 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
4 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
4 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
5 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
6 t. Robert Lewandowski....

Ugens mest læste

Seneste nyheder