Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Inigo Martinez erstatter Piqué

Transfermarked - 4. november 2022Avis: Inigo Martinez erstatter Piqué

© Getty Images


Gerard Piqué er inden længe fortid i FC Barcelona som aktiv fodboldspiller. Det annoncerede han i går, da han fortalte, at han indstiller sin karriere og i stedet vil se til udefra som en fan. Nu gælder det for Barca om at finde en erstatning.

Jules Koundé, Eric Garcia og Andreas Christensen er de tre centerforsvarer, som kæmper om de to pladser hvor Koundé er et skridt foran de to andre. Når alle mand er klar er det en fordel for Barca, men til sommer kan de få konkurrence af Inigo Martinez fra Athletic Bilbao.Således melder avisen Sport, at FC Barcelonas ledelse har været i snak med Martinez i flere måneder omkring et skifte til sommer. Barca ville være foran i forhandlinger i tilfælde af, at Piqué ikke ville være at finde i klubben til den tid. Og nu, hvor Piqué har annonceret sit fodbold-exit, er der ikke langt fra at Barca kan lande en aftale med Martinez.

Situationen er den, at Inigo Martinez, som i øvrigt er 31 år, har kontraktudløb til sommer og derfor kan Barca hente ham på en fri transfer hvilket er strategien i disse dage, hvor økonomien ikke er som den har været. Til gengæld betyder Piqués stop også at Barca nu kan investere i minimum én stor stjernespiller til sommer. Her peger pilen stadig på Bernardo Silva, som klubben virkelig ønskede sig i sommers. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

13 min. Barca ved, at det ville være lettere at ...
2 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
3 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
4 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
4 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
5 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
6 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
7 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
8 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
9 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder