Annonce


Annonce

Annonce

Top 10: Flest kampe for FC Barcelona

Toplister - 4. november 2022
Gerard Piqué takker af for denne gang som aktiv fodboldspiller efter en karriere, hvor han vandt alt med FC Barcelona og oven i hatten vandt han intet mindre end både EM og VM med Spanien. En gylden karriere, som ikke mange kan prale af.

Ydermere figurerer han også på listen over flest spillede kampe for FC Barcelona. Selv hvis han havde spillet alle kampe i denne sæson og ikke var blevet henvist til bænken, så var det ikke blevet til flere kampe end Andrés Iniesta på fjerdepladsen, men det gør bestemt ikke hans bedrift mindre beundringsværdigt.Lionel Messi topper listen over flest kampe for klubben, da han lige præcis nåede at overgå Xavi inden han måtte dreje nøglen og drage mod Paris. Der er historier om, at han får en sidste dans på Camp Nou, og det kan være med til at udbygge hans rekord, men for nu står Messi på vanvittige 778 kampe for klubben.

Top 10: Flest kampe for FC Barcelona
1. Lionel Messi: 778 kampe
2. Xavi Hernandez: 767
3. Sergio Busquets: 694
4. Andrés Iniesta: 674
5. Gerard Piqué: 614
6. Carles Puyol: 593
7. Migueli: 549
8. Victor Valdés: 535
9. Carles Rexach: 449
10. Jordi Alba: 439

Det er en legendarisk topliste med store navne og Gerard Piqué kan glæde sig over, at han er med på den efter sin forrygende karriere. Om nogle spillere nogensinde kommer til at gå i top 5 må tiden vise - men for nu er det tid til at fejre en storslået karriere og ønske Piqué held og lykke med fremtiden - og måske man ser ham som præsident i klubben en dag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Top 10: Flest kampe for FC Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder