Annonce


Annonce

Annonce

Detaljer: Sådan vil Barca hylde Piqué i aften

Nyheder - 5. november 2022
Selvom det vigtigste i dag er at slå Almeria og sætte tre point på kontoen, så er det også Piqués dag. Han spiller sin sidste kamp nogensinde på Camp Nou, da han i torsdags valgte at melde ud, at han indstiller sin aktive karriere som fodboldspiller.

Siden har Barca arbejdet på, hvordan de bedst muligt kan sende ham godt videre. Nu er detaljerne sluppet ud og som ventet bliver Camp Nou pyntet op med Piqué i aften. Et kæmpe banner vil blive foldet ud på banen inden kick off med 'Sempr3' påskrevet. 'Sempre' betyder 'altid' og tre-tallet, som erstatter e'et, er naturligvis plukket ud fra Piqués trøjenummer.Ydermere vil spillerne på vej ud fra tunnelen og ind på banen bære Piqués navn på ryggen og endelig vil den store skærm på Camp Nou, hvor kampens resultat og tid står på, vise en video dedikeret til Piqué med højdepunkter fra hans Barca-karriere.

Det helt store spørgsmål bliver om Piqué kommer på banen i aften. Typisk set spiller han ikke i denne sæson og da Eric Garcia og Andreas Christensen er tilbage ligesom Alonso også hyppigt spiller i bagkæden, er det altså Xavis valg om han tror på, at Piqué kan hjælpe holdet til sejr. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Detaljer: Sådan vil Barca hylde Piqué i aften

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder