Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Gerard Piqué: Det er ikke et farvel

Nyheder - 6. november 2022Gerard Piqué: Det er ikke et farvel

© Getty Images


Det var en følelsesladet kamp for Gerard Piqué i går, da han blev valgt til at starte inde i opgøret mod Almeria. Kampen i sig selv bød på tre point, et clean sheet og til tider rigtig flot spil, men det altoverskyggende var naturligvis Piqués afsked med klubben som fodboldspiller.

Torsdag aften valgte Piqué at offentliggøre, at han indstiller sin karriere. Han mener, at tidspunktet er det rigtige og i går spillede han så sin sidste kamp på Camp Nou. Det gjorde han foran et fuldt Camp Nou. En kamp mod Almeria tiltrækker næppe over 92.000 mennesker i sig selv, men i går var der netop mere end 92.000 mennesker på lægterne - og det var primært for at sige på gensyn til Piqué.- Tak alle sammen. Når man bliver ældre indser man at kærlighed også kan være et give slip. Jeg er overbevist om, at jeg vender tilbage en dag. Jeg elsker Barca så meget. Derfor føler jeg, at dette er det rette tidspunkt at træde til side. Det her er ikke et farvel.

- Jeg var født her og jeg vil dø her, lød ordene blandt andet fra Gerard Piqué før han brød sammen og ikke kunne holde sine tårer inde. Efterfølgende fik han en flyvetur af sine holdkammerater mens mere end 92.000 fans sang hans navn. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
3 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
4 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
4 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
5 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
6 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
7 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
8 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
9 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...
10 t. Barca er det bedste udehold i Europas to...

Ugens mest læste

Seneste nyheder