Annonce


Annonce

Annonce

Piqué: En holdkammerat fornærmede dommeren

La Liga - 10. november 2022
Gerard Piqué sluttede sin karriere med en plads på bænken og et rødt kort. Da dommer Gil Manzano fløjtede til pause i kampen mellem Osasuna og FC Barcelona opsøgte Piqué dommeren på banen for at forklare ham nogle ting, og det resulterede i et rødt kort til den nu tidligere fodboldspiller.

I aftes var Piqué aktiv på Ibai Llanos' podcast, og her kunne han fortælle mere om situationen. Piqué kom ind på mange forskellige emner og fortæller desuden, at fodbolden bliver nødt til at udvikle sig og at nogle standarder skal ændres - ligesom man ser det i andre sportsgrene.- Mit røde kort mod Osasuna? Jeg gik hen til dommer Gil Manzano og forklarede ham nogle situationer og at hans beslutninger altid går imod os og derfor viste han mig ud. Jeg fornærmede ham ikke. Det var en holdkammerat, siger Piqué ifølge BarcaBold.dk og følger op:

- Nej, jeg siger ikke navnet på hvem, der fornærmede dommeren, men det var ikke mig. Man kan se på videoen, at vi gik ned i omklædningsrummet og da vi kom derned var der en holdkammerat, som sagde nogle ting, og dommeren vendte sig rundt og udpegede mig.

Øvrige udtalelser fra Piqué
- Jeg har et fast sæde på Camp Nou. Jeg ved ikke hvor det er, men fra nu af vil jeg begynde at komme på stadion som fan. Jeg vil se alle kampene fra det sæde.

- Juventus tilbød mig langt flere penge end Barca gjorde i 2008. Men det motiverede mig kun at spille for Barca. Jeg tænkte aldrig på, at tage til en anden klub. Hvis Barca ikke forlængede min kontrakt, da jeg var 28 år, så havde jeg indstillet karrieren.- Jeg vandt alle titler. Jeg kunne ikke bede om mere. Jeg har haft det rigtig godt som fodboldspiller og når jeg ser tilbage på min karriere, så har alt været godt.

- I starten af sæsonen lovede jeg Laporta, at jeg ville være usynlig i medierne. Jeg talte ikke med nogen og fokuserede kun på fodbolden. Derfor har jeg ikke udtalt mig om noget.

- Jeg troede, at jeg ville være ked af det når jeg skulle indstille min karriere, men jeg er faktisk glad. Jeg stopper på et tidspunkt, hvor jeg er glad efter en fantastisk karriere.

- Vi havde lige vundet The Treble og der var stadig én ligakamp tilbage. Pep Guardiola sagde stadig til mig, at jeg ikke skulle tage i byen natten før kampen.

- At tage i byen, spise, få sig en drink - en gin & tonic - indtil klokken 02 er fucking fantastisk. Dagen efter træner du med en masse intensitet.

- Hvis du taber, så kigger fans og medier hurtigt på en måde, hvor de kan give dig skylden. Hvis jeg slår et tweet op klokken 1 om natten og vi taber, så siger de, at det var fordi, at jeg sov sent. Hvis vi vinder en kamp, så siger de ingenting.

- Ligesom os spillere, så er dommerne også en del af spillet. Men de burde forklare sig selv. Hvis de tager fejl på banen og erkender det, så lad dem forklare sig. Hvis de træffer et svært valg, så lad dem forklare sig. Det ville skubbe en masse tvivl til siden.

- VAR hjælper rigtig godt til offside-situationer, men i situationer, som er 50/50 inde på banen, så er der altid problemer med VAR.- Nu til dags ser teenagere ikke kampens fulde 90 minutter. De sender to minutter og så går de ind på Instagram. Vi har brug for noget spændende, noget som tiltrækker de unge og får dem til at følge endnu mere med.

- Vi skal forsøge noget nyt. Tag straffespark som eksempel. For at beslutte, hvem der skal videre til næste runde ved EM eller VM, så skal man ud i en straffesparkskonkurrence. Det forstår jeg ikke. Spillere, som aldrig har sparket fra pletten skal pludselig til det.

- Jeg synes, at vi burde modernisere nogle af fodboldens standarder. Det sker i alle sportsgrene.

- Folk bryder sig mere om, hvad der sker uden for banen end inde på banen. Folk følger kun med efter kampene. De ser kun stats på telefonen og konkluderer ud fra det. Sådan er fodbolden i dag.

- Om jeg fortryder min udtalelse om Arbeloa? Det var ikke en joke. Jeg blev spurgt om jeg var hans ven og jeg sagde, at han bare var en 'kegle'. Han var en kegle og ikke nogen ven.- Spændingen under de tidligere El Clásicos? Jeg synes, at grænsen blev overtrådt, da Real Madrids træner angreb Tito Vilanova rent fysisk.

- På et tidspunkt var vi til træning hvor jeg følte, at jeg skulle fortælle, at jeg ville stoppe karrieren. Men så kunne jeg se, at flere spillere på min position blev skadet og så tænkte jeg 'jeg kan ikke stoppe nu'. Derfor så jeg VM-pausen som den oplagte mulighed til at stoppe.

- Jeg har altid sagt, at når jeg ikke følte mig vigtig længere, så ville jeg stoppe. Men på grund af skader på min position (Koundé, Araujo og Christensen) kunne jeg ikke stoppe tidligere. Ellers var det sket. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué: En holdkammerat fornærmede dommeren

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder