Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Hector Bellerin meldes til AS Roma

Transfermarked - 11. november 2022




Hvis man følger med i italiensk fodbold så har man helt sikkert fulgt op på historien omkring Jose Mourinho og en unavngiven spiller for nyligt. Mourinho mente, at én spiller ikke udviste en professionel attitude og alle veje leder mod højrebacken Rick Karsdorp, ifølge avisen Sport, som er blevet bedt om at forlade klubben til januar.

I hvert fald har Mourinho bedt spilleren om at forlade klubben, men så længe han er på kontrakt sker det ikke bare lige sådan. Det har åbnet døren for en ny højreback til AS Roma, og avisen Sport erfarer, at Hector Bellerin måske er løsningen for italienerne. Bellerin oplever absolut ingen succes i Barca.



Når Bellerin har været på banen har han ikke ligefrem overbevist om, at han skal sidde på positionen fast. Derudover har Xavi tydeligvis mere tiltro til Alejandro Balde, som oprindeligt er venstreback. Selvom Bellerin i en periode var skadet, så har han spillet næstfærrest minutter af alle markspillere efter Memphis Depay. Hollænderen har spillet 131 minutter mens Bellerin har spillet 321 minutter.

- Jeg beklager at holdets indsats blev forrådt af én spiller, som ikke udviste en professionel attitude. Jeg har talt med ham og inviteret ham til at forlade klubben til januar, men jeg ved ikke, hvad der sker, forklarede Mourinho efter AS Romas kamp.

I det 63. minut blev Rick Karsdorp udskiftet og han tog turen direkte ned i omklædningsrummet hvorfor medierne erfarer, at det er ham, som Mourinho taler om. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Hector Bellerin meldes til AS Roma

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder