Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alonsos præstationer bremser transferplanerne

Transfermarked - 11. november 2022Alonsos præstationer bremser transferplanerne

© Getty Images


FC Barcelonas trænerstab er ikke i tvivl om, at en ny højreback og centerforsvarer er en prioritet. Der er ingen naturlig højreback i truppen, som Xavi stoler 100 procent på, hvorfor Balde har spillet på positionen, og nu, hvor Piqué har indstillet karrieren, er der åbnet en plads i midterforsvaret.

Mange mener, at klubben bør trække en spiller op fra Barca Athletic, men det lader ikke til at blive en realitet. I stedet har Barca kontakt med Athletic Bilbaos Inigo Martinez, som kan skifte gratis til sommer, men da Piqué allerede nu har valgt at sige stop, har Barca forsøgt at frremskynde handlen til januars transfervindue. Men det bliver måske ikke nødvendigt.Således har Marcos Alonso overbevist klubben om, at han har kvaliteten til at spille med og desuden er han alsidig og kan også spille i midterforsvaret. Klubben ser ham nu som det femtevalg i bag Koundé, Araujo, Garcia og Christensen, men overordnet set var planen, at Alonso skulle dyste med Balde om venstrebacken.

Omstændighederne gør bare, at flere spillere konstant spiller ude af position. Xavi stoler mere på Balde end Bellerin hvilket typisk får Alba ind på venstrebacken og på grund af skader har Alonso spillet i midterforsvaret. Det får ifølge Mundo Deportivo den betydning, at Barca ikke går ud og bruger penge på Inigo Martinez til januar, men i stedet venter til sommer hvor man altså kan hente ham gratis. I mellem tiden får Alonso chancen for at spille venstreback og i midterforsvaret sæsonen ud. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

42 min. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
1 t. De Jong på krykker....
3 t. Made in La Masia....
4 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
5 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
6 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
6 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
7 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
8 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
9 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder