Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sergiño Dest vender ikke hjem til Barca

Transfermarked - 14. november 2022Sergiño Dest vender ikke hjem til Barca

© Getty Images


22-årige Sergiño Dest blev den 1. september i år udlejet til AC Milan for denne sæson. Milaneserne har en købsoption inkluderet i aftalen på 20 millioner euro, men uanset hvad der sker, så skal Sergiño Dest ikke forvente, at Barca står klar til at tage ham tilbage med åbne arme.

Et af Barcas helt store problemer gennem mange år har været at erstatte Dani Alves. Ingen har kunne løfte opgaven siden brasilianeren forlod klubben første gang og derfor er det blevet en prioritet for Xavi og hans stab, at man finder den rette profil. Det matcher Sergiño Dest ikke, og derfor har Barca ifølge avisen Sport besluttet sig for, at Dest ikke skal hjem igen.Hvis AC Milan udnytter købsoptionen, så gør det livet lettere for Barca, men vælger den italienske klub ikke at købe Dest fri til sommer, så vil Barca arbejde på at finde en klub, som er klar til at købe ham fri fra sin kontrakt i FC Barcelona.

Sergiño Dest kan da heller ikke være helt tilfreds med mængden af spilletid i AC Milan. Han har spillet med i bare fem Serie A-kampe og fire Champions League-kampe. Han er ikke fast mand og ikke meget tyder på, at AC Milan har tænkt sig at købe ham fri. Til gengæld er sæsonen stadig lang og meget kan nå at ændre sig. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

23 min. Ronald Koeman: "Vi spillede et år uden t...
1 t. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
2 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
3 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
3 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
3 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
4 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
5 t. Robert Lewandowski....
6 t. Xavi og hans stab er bekymrede for holde...
7 t. LIGE NU: Tottenham og Barca er i avancer...

Ugens mest læste

Seneste nyheder