Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca tilbyder Busquets 2-årig forlængelse

Transfermarked - 15. november 2022Avis: Barca tilbyder Busquets 2-årig forlængelse

© Getty Images


Det har længe set ud til, at Sergio Busquets er i gang med sin sidste sæson hos FC Barcelona, da han i sommers afviste at forlænge sin kontrakt, da han gerne vil skifte gratis sommeren 2023. Hans ambition er at rykke til MLS og spille sin karriere færdig der.

Nu melder pålidelige Ferran Martinez fra Mundo Deportivo, at FC Barcelona har tilbudt Sergio Busquets en 2-årig kontrakt, men at midtbanespilleren er langt fra at ville acceptere den. Han kræver ikke mere i løn eller bedre vilkår - han vil bare gerne prøve noget nyt til sommer. Busquets har ikke svaret på tilbuddet endnu, men det forventes at ske efter VM, hvor der er deadline på at svare således at Barca får de bedste vilkår for at forberede sig til sommerens transfervindue.FC Barcelonas sportslige ledelse ønsker at se Ruben Neves overtage for Busquets mens Xavi drømmer om Martin Zubimendi. Xavi kan dog godt 'nøjes' med Ruben Neves, men så vil han også gerne beholde Busquets. Det er altså lidt af en kabale, som skal gå op til sommer.

En ting der dog er sikker er, at hvis Busquets skulle ende med at blive i Barca efter sommerens transfervindue, så får han næppe lige så meget spilletid, som tilfældet har været i denne sæson. Mange Barca-fans mener, at han ikke længere kan følge med, men Xavi insisterer på, at hans tidligere holdkammerat stadig har niveauet og derfor spiller han altså også i stort set alle kampe.

Når vi rammer det nye år der helt sikkert komme nye informationer omkring Busquets' situation. Vælger han at acceptere Barcas tilbud om at blive i klubben, eller står han fast ved at han vil til MLS til sommer? Det må tiden vise. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

32 min. Lluís Flaquer: "For mig er kampagnen mod...
60 min. LIGE NU: Barca vil tilbyde Messi en kont...
1 t. En journalist fra Madrid, der er tæt på ...
2 t. Barca og Real Madrid var i gang med at f...
3 t. Ronald Koeman: "Det er korrekt, at jeg h...
4 t. Ronald Koeman: "Ja, jeg sagde farvel til...
6 t. Ronald Koeman: "Som træner har man altid...
8 t. Ronald Koeman: "I slutningen af den førs...
10 t. Ronald Koeman: "Alle de unge spillere so...
11 t. Ronald Koeman: "Laporta fortalte mig, at...

Ugens mest læste

Seneste nyheder