Annonce


Annonce

Annonce

Memphis vil væk - men kun til en CL-klub

Transfermarked - 15. november 2022
Memphis Depay var meget tæt på at skifte til Juventus i sommerens transfervindue, da parterne på sidste dage forhandlede om et skifte. Det endte dog med at Memphis Depay blev i Barca, da Juventus ikke kunne imødekomme hollænderens krav.

Siden slog han et opslag op på sociale medier med beskeden om, at han bliver i Barca. Han har lige siden trænet rigtig godt, men der har ikke været plads til ham på banen med de mange angribere, som Barca råder over. Også selvom klubben solgte Pierre-Emerick Aubameyang i sommers. Nu pønser hollænderen dog på at skifte til sommer - eller måske til januar.Hvis Barca vil gøre sig forhåbninger om at købe ind til januar, så kræver det, at de får sendt Memphis Depay videre. Men Memphis har ikke tænkt sig at opgive sin kontrakt i Barca medmindre der er en Champions League-klub, som banker på døren. Tottenham har egentlig været nævnt, men det lader stadig til, at det kun er Manchester United, som er interesseret i ham.

Barca er klar på at løsrive Memphis fra sin kontrakt, som udløber til sommer, men hvis ikke der kommer nogen aktivitet til sommer, så vil Barca lade hans kontrakt løbe ud uden at tilbyde ham en kontraktforlængelse. Klubben håber dog på, at hollænderen spiller et forrygende VM således at hans pris under januars transfervindue stiger. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Memphis vil væk - men kun til en CL-klub

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder