Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta om Messi: PSG tager alt tungt

Transfermarked - 15. november 2022Laporta om Messi: PSG tager alt tungt

© Getty Images


Det er ingen hemmelighed, at FC Barcelona gerne vil have Lionel Messi tilbage til klubben, men i disse dage forsøger klubben at holde lav profil om emnet, da de ikke ønsker for meget uro. Senest har Joan Laporta vel nok sagt de sidste ord om sagen indtil vi nærmer os sommerens transfervindue, hvor Messi kan skifte gratis.

Det er i et interview med RAC1 at Laporta fortæller, at han ikke har tænkt sig at snakke meget om det, da PSG har det med at tage tingene meget tungt og gøre mere ud af det end det egentlig er. PSG's intention er at forlænge Messis kontrakt, men argentineren har ikke haft intentioner om at tale om sin kontraktsituation før efter VM. Lige nu er han samlet med det argentinske landshold med fokus på VM.- Vi må se, hvad der sker. Det er kompliceret fordi, at han er hos PSG og jeg ønsker ikke nogen kontroverser med den klub, da de tager alt, jeg siger, meget tungt. Uanset hvor man går i verden, så vil alle identificere Messi med Barcelona.

- Barcas image er kraftfulgt og alle kender til klubben. Selv de mindste steder i verden ved, at vi lige nu er under opbygning, forklarede Laporta, som også bekræftede, at klubben er tilfredse med Ousmane Dembélé, men at tiden ikke er inde til at tale om hans situation lige nu - pga. VM. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Pablo Torre, som er udlejet til Girona, ...
1 t. FC Barcelona er på ingen måde bekymret f...
3 t. Victor Osimhen: "Da jeg var yngre var mi...
5 t. Der er primær usikkerhed omkring Joao Ca...
7 t. Gavi og Gündogan starter mod Sevilla. Al...
8 t. Robert Lewandowski starter mod Sevilla. ...
9 t. Mendilibar (Sevilla-træner): "Hvordan vi...
10 t. Juan Mirandas kontrakt hos Real Betis ud...
11 t. Xavi: "Vi behandler Lamine Yamal som en ...
12 t. Det er usikkert om Sergio Ramos starter ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder