Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Lewandowski får tre dage i skyggen

La Liga - 16. november 2022




Robert Lewandowski dummede sig, da han i kampen mod Osasuna ragede to gule kort til sig på en halv time. Dermed fik han et rødt kort og måtte forlade banen og i spænding har mange Barca-fans set frem mod størrelsen af karantænen og den er nu kommet.

Således meddeles det, at han får én spilledags karantæne for det røde kort samt to spilledages karantæne for sin reaktion rettet mod dommeren. Det betyder, at han går glip af kampene mod Espanyol hjemme på Camp Nou, udekampen mod Atletico Madrid samt opgøret mod Getafe. Efter det røde kort forklarede Lewandowski, at hans reaktion ikke var rettet mod dommeren, men derimod Xavi - det kan du læse mere om her.



Ydermere nævnes det, at Gerard Piqué 'får' fire dages karantæne, da han ved pausefløjt indtog banen fra sin plads på bænken og kom med sin mening til dommer Gil Manzano. Piqué fulgte dommeren ned i spillertunnellen og da dommeren var på vej ind til sit omklædningsrum var der en holdkammerat til Piqué, som sendte nogle knap så pæne ord afsted og det tolkede dommeren som om, at det kom fra Piqué hvorfor Piqué fik et rødt kort og nu fire dage i skyggen. Dommeren mente, at ordene kom fra Piqué, men forsvarsspilleren kunne dagen efter bekræfte, at det slet ikke var ham.

Piqué har dog indstillet sin karriere og kommer derfor naturligvis ikke til at afsone straffen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Lewandowski får tre dage i skyggen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder