Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Sevilla vil overtale Memphis til skifte

Transfermarked - 17. november 2022Avis: Sevilla vil overtale Memphis til skifte

© Getty Images


Memphis Depay får ikke den mængde spilletid, som han ønsker sig på Camp Nou, og selvom han i sommers var tæt på et skifte til Juventus, så endte det med at han blev i FC Barcelona. Nu forventes han dog at skifte inden længe. Han har kontrakt udløb til sommer og Barca kan spare hans lønkroner for et halvt år.

Således er Sevilla meget interesseret i at hente ham til klubben. Så interesseret, at deres populære sportsdirektør Monchi har taget kontakt til hollænderens bagland for at drøfte mulighederne, rapporter avisen Sport. Sevilla vil have Memphis allerede til januar, men de vil ikke betale en transfersum. Selvom Barca kan kræve det, så kan Barca på den anden side glæde sig over, at de kan slippe for at betale spillerens løn frem til juni 2024, hvor hans kontrakt udløber.Således har Memphis' agent allerede været til møde på Camp Nou og gjort det klart, at Memphis har et ønske om at skifte på en fri transfer til januar og dermed vil han hæve sin sidste løn i december. Barca skulle have godkendt, at Memphis vil søge nye veje, men der er endnu intet konkret på plads.

I sommers var Memphis uhyre tæt på Juventus, men efter grundige overvejelser valgte italienerne at afvise hans lønkrav hvorfor han blev i Barca. Sevilla er dog klar til at tilbyde ham syv millioner euro pr. sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

28 min. Barca ved, at det ville være lettere at ...
3 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
4 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
5 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
5 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
6 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
7 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
8 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
9 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
10 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder