Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Chelsea følger Dembélés situation

Transfermarked - 17. november 2022
Chelsea vil ikke involveret i en transfersaga, som man så det i sommers. Derfor har de givet Ousmane Dembélés agent klar besked og nu er det op til spilleren og hans agent at beslutte sig for, hvad de vil gøre. Dembélés kontrakt med Barca udløber i 2024, men Barca vil gerne forlænge den.

Ingen ønsker samme transfersaga som man så det fra 2021 og frem til sommeren 2022. Det hele sluttede med, at Dembélé godkendte Barcas tilbud for skrev under på en ny kontrakt på to år. Men til sommer 2023 mellem juni og juli falder hans frikøbsklausul fra 100 millioner euro til 50. Og det vil Chelsea udnytte - på én betingelse.Chelsea har gjort det klart, at de står klar med 50 millioner euro, men at de kun vil betale såfremt Dembélé ikke går i forhandling med hverken Barca eller andre klubber og at der således ikke bryder en budkrig løs. Derfor er det op til Dembélé at beslutte sig for, hvad fremtiden skal bringe. Joan Laporta har allerede udtalt, at der kommer et tidspunkt, hvor parterne vil sætte sig ved bordet.

Chelsea ved godt, at Dembélé først og fremmest vil lytte til Barca og derefter tage en beslutning. Barca ønsker at forlænge hans kontrakt til 2026 og når VM slutter vil der utvivlsomt komme en masse historier omkring Dembélés fremtid - primært fordi, at hans frikøbsklausul falder og at han på det nuværende marked bliver en forholdsvis billig spiller med høj kvalitet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Chelsea følger Dembélés situation

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder