Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

10 spillere, som Barca holder øje med til VM

Transfermarked - 18. november 202210 spillere, som Barca holder øje med til VM

© Getty Images


VM er typisk et godt sted for fodboldspillere at vise sig frem. Det har man set op til flere gange, hvor en spiller har haft en så god turnering, at en storklub har hentet ham. Når VM sparkes i gang om to dage har Barca specielt 10 spillere i kikkerten, som de vil følge.

Avisen Sport erfarer således at klubben kommer til at følge 10 spillere. Nogle mere end andre, men klubben ønsker at holde alle døre åbne og være klar til at slå til hvis en mulighed skulle byde sig. Det er specielt i bagkæden og på midtbanen, at klubben har et ønske om at forstærke sig.Først og fremmest er det en højreback og en erstatning for Gerard Piqué, som klubben leder efter. Juan Foyth er en mulighed til højrebacken mens også Diogo Dalot er en mulighed, da han til sommer kan skifte på en fri transfer. Bayern Münchens Benjamin Pavard vil ikke forlænge i det tyske og er også blevet kædet sammen med et skifte til Camp Nou.

Kroatiske Josko Gvardol er en mulighed for fremtiden med sine 20 år, men klubben har allerede fået gode rapporter på Leipzig-spilleren, som tørner ud i midterforsvaret. Íñigo Martínez har også været sat i forbindelse med et skifte til Barca over flere gange, men han er dog ikke udtaget for Spanien til VM.

Rykker man højere op i banen skal der findes en løsning på Busquets' position. Martin Zubimendi er Xavis prioritet, men han er ikke med til VM. Det er til gengæld Ruben Neves, som den sportslige ledelse er vilde med og han bliver derfor også fulgt tæt. Lidt mere offensivt vil Barca også holde øje med Bernardo Silva, som dog allerede har bevist hvilken kvalitetsfuld spiller han er.

Enzo Fernández, Youri Tielemans og Ilkay Gundogan er også spillere, som klubben vælger at følge under VM, så der er nok at tage fat i udover bare at nyde, at verdens største fodboldturnering igen står for døren, hvor nationerne skal kæmpe om det gyldne trofæ. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

47 min. Pedri erobrede otte bolde mod Tyskland. ...
3 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
5 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
6 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
7 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
8 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
9 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
10 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
11 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
12 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder