Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Alejandro Balde skal til VM!

VM 2022 Qatar - 18. november 2022
Der var triste nyheder for José Gaya i dag, men utrolig gode nyheder for Alejandro Balde. Barcas venstreback blev overset af Luis Enrique, da landstræneren skulle udtage sin VM-trup, men da Gaya for nyligt gik i stykker er det nu blevet vurderet, at han ikke kan spille med under VM og derfor er Balde kaldt ind som erstatning.

Alejandro Balde var ellers udtaget til Spaniens U21-landskamp mod Japan, men da det blev bekræftet, at Gaya ikke kunne fortsætte for A-landsholdet blev Balde deltagelse i kampen mod Japan-bremset. Luis Enrique og hans team har nemlig valgt at udtage Balde som Gayas direkte erstatning hvilket utvivlsomt har været det bedste opkald nogensinde for den bare 19-årige Barca-spiller.

Spaniens spillere landede ellers i dag i Qatar, så Alejandro Balde kommer ikke til at flyve afsted sammen med sine holdkammerater. Han støder i stedet til truppen inden længe, da han om ganske kort tid flyver til Qatar for at indlede forberedelserne til den første VM-kamp for Spanien.

Det er første gang, at Balde er samlet med det spanske A-landshold og ifølge RFEF, så har Luis Enrique været utrolig imponeret over Baldes præstationer for Barca i denne sæson.

opdateres... Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Alejandro Balde skal til VM!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder