Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Robert Lewandowski: Overdreven straf

La Liga - 19. november 2022Robert Lewandowski: Overdreven straf

© Getty Images


Robert Lewandowski kommer ikke i spil i de næste tre kampe for FC Barcelona medmindre klubben får medhold i deres appel. Således modtog Lewandowski for få dage siden en straf på hele tre spilledage og det er alt for meget, mener han. Han blev adspurgt i går ved et pressemøde som optakt til VM.

Lewandowski havde et gult kort, da han umotiveret valgte at storme ind i en Osasuna-spiller. Ingen er i tvivl om, at hans handling var dum, men det er langt fra de fleste, som er enig i, at han skal afsone hele tre spilledages karantæne. Selv er Lewandowski da også uenig.

- Det er en overdreven straf. Den er alt for stor. Min reaktion var ikke rettet mod dommeren, men vores træner. Det ved alle, da jeg gjorde det i hans (Xavis) retning og ikke mod dommeren.

- Jeg tror ikke, at komitéen i Madrid har straffet mig fordi, at Barca går nogle vigtige kampe i møde, men jeg synes, at straffen er for høj. Jeg er sikker på, at klubben får medhold i deres appel, forklarede Lewandowski.

Med hans sidste kommentar hentyder han naturligvis til de mange reaktioner ovenpå hans straf. Komitéen findes i Madrid og mange mener, at de kun har givet Lewandowski tre spilledages karantæne fordi, at han spiller i Barca og fordi, at Barca er på toppen af La Liga.

Om Barca får medhold i deres appel forventes der svar på inden længe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

6 min. Pedri erobrede otte bolde mod Tyskland. ...
3 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
5 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
6 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
7 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
8 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
9 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
10 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
11 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
12 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder