Annonce


Annonce

Annonce

Robert Lewandowski: Overdreven straf

La Liga - 19. november 2022
Robert Lewandowski kommer ikke i spil i de næste tre kampe for FC Barcelona medmindre klubben får medhold i deres appel. Således modtog Lewandowski for få dage siden en straf på hele tre spilledage og det er alt for meget, mener han. Han blev adspurgt i går ved et pressemøde som optakt til VM.

Lewandowski havde et gult kort, da han umotiveret valgte at storme ind i en Osasuna-spiller. Ingen er i tvivl om, at hans handling var dum, men det er langt fra de fleste, som er enig i, at han skal afsone hele tre spilledages karantæne. Selv er Lewandowski da også uenig.

- Det er en overdreven straf. Den er alt for stor. Min reaktion var ikke rettet mod dommeren, men vores træner. Det ved alle, da jeg gjorde det i hans (Xavis) retning og ikke mod dommeren.

- Jeg tror ikke, at komitéen i Madrid har straffet mig fordi, at Barca går nogle vigtige kampe i møde, men jeg synes, at straffen er for høj. Jeg er sikker på, at klubben får medhold i deres appel, forklarede Lewandowski.

Med hans sidste kommentar hentyder han naturligvis til de mange reaktioner ovenpå hans straf. Komitéen findes i Madrid og mange mener, at de kun har givet Lewandowski tre spilledages karantæne fordi, at han spiller i Barca og fordi, at Barca er på toppen af La Liga.

Om Barca får medhold i deres appel forventes der svar på inden længe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Robert Lewandowski: Overdreven straf

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder