Annonce


Annonce

Annonce

32,5 mio. kr.: Barcas kamp mod City var en succes

Nyheder - 19. november 2022
Velgørenhedskampen mellem FC Barcelona og Manchester City den 24. august på Camp Nou var en succes. Kampen sluttede 3-3 og dermed fik et fyldt Camp Nou masser af mål at se - men det hele var for én god årsag: Det handlede om at rejse penge i kampen mod ALS.

Den tidligere Barca-træner og keeper Juan Carlos Unzue har siden 2020 været ramt af ALS og han var manden bag hele begivenheden på Camp Nou da de to giganter mødte hinanden inde på banen. For nyligt kunne klubben afsløre hvor mange penge der blev tjent.

I alt blev der tjent 32,5 millioner kroner den aften og disse penge bliver delt op og givet ud til forskellige organisationer, der kæmper for at kunne hjælpe folk med ALS. Unzue var en meget glad mand, da han fik grønt lys til at kampen kunne gennemføres og han havde da også fundet det hele store smil frem, da kampen gik i gang.

Alle spillere, trænere, fans og folk involveret i opgøret havde ét og samme formål: At rejse så mange penge som muligt til forskning mod sygdommen.

- Fansene holdt deres ord. Fodbold tiltrækker mange mennesker og det ville ikke være en dårlig idé hvis man holdt en velgørenhedskamp hvert år, forklarede Unzué. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


32,5 mio. kr.: Barcas kamp mod City var en succes

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder