Annonce


Annonce

Annonce

Umtiti ser sin Barca-karriere som overstået

Transfermarked - 20. november 2022
Samuel Umtiti er lige nu udlejet fra FC Barcelona til italienske Lecce og det har helt klart været et godt skifte for ham. Han indledte tiden i Lecce med at sidde udenfor, men løbende har han fået mere og mere spilletid og nu søger han stabilitet i sin karriere.

I Barca havde han ingen rolle da Xavi tog over. Under Xavi var der tale om en genopbygning af holdet og her var Umtiti ikke inde i billedet hvorfor klubben sendte ham videre på en lejeaftale. Egentlig var klubben opsat på at sælge ham, men det lykkedes ikke. Nu har Umtiti dog besluttet sig for, at han ikke vender retur til Barca når hans lejeaftale slutter.

Hans mål er at finde noget stabilitet i Italien hvis ikke det lykkes for ham at finde en klub i Frankrigs Ligue 1. Hans klare prioritet er at tage hjem til Frankrig, men ellers bliver han gerne i Italien, hvor han elsker at bo. Ved siden af fodbolden er hans på trods af sin alder på 29 år allerede begyndt at kigge mod trænervejen. Han vil i fremtiden gerne have A-licens og kunne træne på topniveau.

Umtitis kontrakt i FC Barcelona udløber først til 2026, så der er noget papirarbejde, som skal ordnes før han endegyldigt kan slippe sig løs. Hans lange kontrakt kom på baggrund af, at han forlængede sin kontrakt og samtidig gik ned i løn for at give en hjælpende hånd til klubbens svære økonomi. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Umtiti ser sin Barca-karriere som overstået

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder