Annonce


Annonce

Annonce

De Jong: Klubben lækkede mine detaljer

Nyheder - 21. november 2022
Frenkie de Jongs navn var oppe at vende i aviserne mange gange i sommers, da han blev sat i forbindelse med et skifte til både Manchester United og Chelsea. Angiveligt havde Barca accepteret de to klubbers bud og dernæst var det op til De Jong at træffe en beslutning for forhandle de private vilkår hjem.

De Jong afviste dog fra første til sidste transferdag og da sæsonen blev skudt i gang var han stadig at finde i Barca. Egentlig ønskede alle i Barca, at De Jong skulle blive, men på grund af hans høje markedsværdi og klubbens økonomiske situation, så klubben hollænderen som en god kilde til at tjene nogle penge.Nu er De Jong ved at indlede VM med Holland og i den forbindelse har han taget bladet fra munden. Han har ikke meget tilovers for klubbens ledelse som han mener lækkede detaljer i hans kontrakt.

- En dag var der en avis, som offentliggjorde detaljer i min kontrakt. Jeg lækkede det ikke. Og der er kun to parter, som kender til detaljerne, så det var klubben, der lækkede detaljerne, fortæller Frenkie de Jong ifølge BarcaBold.dk.

- Jeg giver skylden på de folk (ledelsen, som ønskede ham ude), men jeg har intet med dem at gøre til dagligt. Ja, de driver klubben, men jeg ser dem ikke i min dagligdag.

- Pludselig var der et brev som forklarede, at min kontrakt blev undersøgt for at se, om den overhovedet var lovlig fordi, at den tidligere præsident skrev under på den. Det irriterede mig, at klubben gik så langt.- Jeg er glad for at være i Barca. Og jeg elsker at bo i byen. Stod det til mig, så ville jeg være her i 8-10 år endnu. Jeg har aldrig haft følelsen af, at Xavi ville af med mig.

- Til medierne sagde Xavi, at han var glad for mig, men at han forstår, at klubben er i en svær tid rent økonomisk. Jeg tror, at det var svært for ham at tale om emnet. Han træffer ikke disse beslutninger.

- Xavi lod døren være åben for offentligheden, da han aldrig gik ud og sagde, at 'De Jong bliver uanset hvad'. Men jeg bebrejder ham overhovedet ikke.

De Jong og Holland indleder deres VM i dag klokken 17 mod Senegal. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Jong: Klubben lækkede mine detaljer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder