Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laportas højrehånd: Ville ikke have De Jong ud

Transfermarked - 21. november 2022Laportas højrehånd: Ville ikke have De Jong ud

© Twitter


Frenkie de Jong gik for nyligt til medierne og fortalte sin side af historien, da Barca angiveligt forsøgte at presse ham ud af klubben i sommers. Joan Laporta var flere gange på daværende tidspunkt ude og fortælle, at han ikke ville af med ham, men det hang ikke sammen med historierne.

Medierne taler ikke altid sandt - men forhandlingerne mellem FC Barcelona og Manchester United blev bekræftet af den engelske klub undervejs, så Laporta kan ikke feje det under bordet selvom han til offentligheden gentagende gange sagde, at han ikke ville af med De Jong.De Jong kritiserede ledelsen for deres metoder på at få ham ud. Først lækkede de detaljer fra hans kontrakt, som hollænderen selv siger det, og efterfølgende forsøgte de at finde uregelmæssigheder i hans kontrakt. Intet fungerede og i dag er De Jong stadig i Barca. Nu har Enric Masip, som er Laportas højrehånd til dagligt, været ude og forsvare præsidenten.

- Med al min viden kan jeg sige, at den person i ledelsen, som mest ønskede, at De Jong skulle blive, var Joan Laporta. Han tænkte aldrig på at sælge De Jong. End ikke med den svære økonomiske situation, skriver Masip således i et opslag.

Uanset hvad der er op og ned, så blev De Jong i Barca og selv har han udtalt, at han håber, at han kan blive i klubben i 8-10 år endnu. I dag fokuserer han på VM, men han nåede at slutte halvsæsonen stærkt af for Barca, hvor han igen fik vist hvilken klassespiller han er. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

23 min. Pedri erobrede otte bolde mod Tyskland. ...
3 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
5 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
6 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
7 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
8 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
9 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
10 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
11 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
12 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder