Annonce


Annonce

Annonce

Bellerin uden VM: Glad, men også ked af det

VM 2022 Qatar - 21. november 2022




Hector Bellerin er ikke udtaget til VM for Spanien i år og det glæder ham, men han er også ked af ikke at være en del af den spanske trup. Det fortæller han til GQ, som kårede ham som en af 'mændene' i 2022, som magasinet gør hvert år.

Som fodboldspiller ønsker man mere end noget andet at repræsentere sit land ved VM, men Hector Bellerin har i år blandede følelser omkring situationen. På den ene side ville han gerne have været med og spille for sit land, men på den anden side støtter han ikke op omkring hele VM-situationen i Qatar, hvor flere end 6.500 mennesker mistede livet under forberedelserne.



- Folk blev udnyttet i Qatar. Jeg ved ikke om jeg kunne finde glæde i, at spille VM, hvor 6.500 mennesker mistede livet under forberedelserne af turneringen, forklarede Bellerin og fulgte op:

- Jeg er dog ked af, at jeg ikke blev udtaget for Spanien. Men også glad.

Spanien er placeret i gruppe E med Tyskland, Costa Rica og Japan og indleder VM på onsdag når de møder Costa Rica - og her ser Bellerin altså til hjemmefra i Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bellerin uden VM: Glad, men også ked af det

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder