Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Roma vil betale - men Bellerin vil ikke væk

Transfermarked - 22. november 2022Roma vil betale - men Bellerin vil ikke væk

© Getty Images


Hector Bellerins fremtid i FC Barcelona slutter til sommer, hvor hans kontrakt udløber. Klubben ønsker ikke at forlænge hans aftale, da en prioritet til januar eller til sommer er en højreback med større kvalitet end Bellerin. Derfor har flere klubber henvendt sig i håbet om at få fingrene i hans underskrift.

AS Roma har været på banen i nogle uger og ifølge Marca skulle José Mourinho personligt have ringet til Hector Bellerin, der dog ikke har givet svar på, om han vil skifte eller ej. Ifølge mediet ønsker Bellerin dog ikke at skifte væk fra Barca allerede til januar. Han vil opfylde sin kontrakt til sommeren 2023.

Real Betis, hvor Bellerin tidligere har spillet, har også været nævnt, men de vil kun have spanieren gratis selv til januar, hvor han stadig er på kontrakt i Barca. AS Roma har givet besked om, at de gerne betaler for spilleren, men lige nu er det altså Bellerin, som ikke ønsker at skifte til januar.

Hos Barca er man villige til at slippe Bellerin allerede til januar, men mest optimalt er det at have ham sæsonen ud, da han kan bruges som backup i tilfælde af skader. Barca er dog fast besluttet på, at de ikke vil forlænge hans kontrakt og lader den således løbe ud til sommer - medmindre han bliver købt fri til januar allerede. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Den første kontakt mellem Deco og De Jon...
1 t. Sergio Ramos: "Score mit første mål mod ...
2 t. Pablo Torre, som er udlejet til Girona, ...
3 t. FC Barcelona er på ingen måde bekymret f...
5 t. Victor Osimhen: "Da jeg var yngre var mi...
7 t. Der er primær usikkerhed omkring Joao Ca...
9 t. Gavi og Gündogan starter mod Sevilla. Al...
10 t. Robert Lewandowski starter mod Sevilla. ...
11 t. Mendilibar (Sevilla-træner): "Hvordan vi...
12 t. Juan Mirandas kontrakt hos Real Betis ud...

Ugens mest læste

Seneste nyheder