Annonce


Annonce

Annonce

Man. United kommer til Camp Nou uden Ronaldo

Europa League - 23. november 2022
FC Barcelona og Manchester United skal i det nye år tørne sammen i Europa League. Det er måske de to største klubber i turneringen og mange havde helst ventet med kampen til finalen, men nu mødes de tidligt og i går kom der en nyhed ud, som rystede hele fodboldens verden.

Mange havde nok set, at Cristiano Ronaldo ikke ville fortsætte i Manchester United efter hans interview med Piers Morgan, hvor portugiseren i den grad fik kritiseret Manchester United og cheftræner Erik Ten Hag. Her får dage efter at det fulde interview landede, har Manchester United meddelt, at Ronaldo stopper i klubben.

Ved gensidig aftale er det besluttet, at Ronaldo forlader Manchester United med omgående virkning hvilket betyder, at FC Barcelona ikke længere skal koncentrere sig om ham i forberedelserne til kampen mod Barca. Ronaldo har ikke gjort det store væsen af sig for United i denne sæson, da han har siddet meget på bænken.

FC Barcelona tager imod Manchester United på Camp Nou den 16. februar klokken 18.45 mens returkampen på Old Trafford finder sted den 23. februar klokken 21. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Man. United kommer til Camp Nou uden Ronaldo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder