Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Flere Barca-spillere strålede i spansk VM-sejr

VM 2022 Qatar - 23. november 2022Flere Barca-spillere strålede i spansk VM-sejr

© Getty Images


Luis Enrique har udtaget en masse Barca-spillere til sine spanske landsholdstrup til dette års VM. I dag var Spanien på banen for første gang og de tog bestemt ikke let på opgaven selvom modstanderen hed Costa Rica. Der har allerede været flere overraskelser ved dette VM, men Spanien ville undgå at løbe ind i en.

De spillede en fantastisk kamp og dominerede straks fra kick off, hvor Alba, Pedri, Busquets, Gavi og Ferran Torres var med i startopstillingen. Allerede efter 11 minutter åbnede Dani Olmo kampen, da han sendte en afrettet aflevering fra Gavi i mål. Kort tid efter sendte Jordi Alba en perfekt aflevering ind i feltet til Marco Asensio, som smækkede bolden i mål til 2-0.

Jordi Alba var flyvende og var konstant en trussel for Costa Ricas defensiv og efter en lille halv time blev Alba nedlagt i feltet og så var der straffespark til Spanien, som Ferran Torres køligt lagde i mål. Ferran Torres var igen på pletten kort inde i anden halvleg, da han øgede til 4-0.

Det blev 5-0 med et kvarter igen, da endnu en Barca-spiller kom på tavlen. Denne gang var det Gavi på oplæg af Morata og i slutminutterne blev ydmygelsen total, da Carlos Soler og Morata kom på tavlen og således åbnede Spanien med en stensikker 7-0-sejr.

Alejandro Balde fik officiel debut, da han med 25 minutter igen erstattede Jordi Alba. Ferran Torres og Pedri fik en time på banen mens Ansu Fati sad på bænken i hele kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Pedri erobrede otte bolde mod Tyskland. ...
4 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
6 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
7 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
8 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
9 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
10 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
11 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
12 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
13 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder