Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Barca er klar til sagsøge Uruguay

VM 2022 Qatar - 24. november 2022




Situationen omkring Ronald Araujo er bestemt ikke noget, som glæder FC Barcelona, men klubben forstår Uruguays og Araujos ønske om deltagelse ved VM. Der kan dog være drama på vej mellem parterne, da Uruguay angiveligt har afvist at underskrive et vigtigt stykke papir.

Inden at Barca sendte Ronald Araujo til VM havde FC Barcelona lavet en skrivelse, som de ville have Uruguay til at underskrive. Hermed ville Uruguay skrive under på, at de ikke vil sende Araujo i spil i de første to VM-kampe og derefter skal han tjekkes under opsyn af en læge fra Barca for at konkludere om han er klar til den tredje gruppekamp ved VM.

Ifølge Mundo Deportivo og AS afviste Uruguay at skrive under på aftalen og nu har Barca truet med at indgive en klage til FIFA og i værste fald sagsøge Uruguay. Der kommer dog til at gå nogle dage før en beslutning bliver truffet. Således vil Barca følge med fra sidelinjen mens Uruguays spiller deres VM-kampe og håbet er, at Araujo ikke bliver bragt i spil i de første to kampe.

I dag klokken 14 skal Uruguay spille mod Sydkorea i deres første VM-kamp og på mandag møder de Portugal. Det er i disse to kampe, at Barca ikke vil se Araujo på banen som følge af, at han tidligere er blevet opereret og ikke officielt er meldt klar endnu. Efter opgøret mod Portugal vil Barca have en læge til stede mens Araujo undersøges for at vurdere om han kan spille med i den tredje gruppekamp mod Ghana. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca er klar til sagsøge Uruguay

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder