Annonce


Annonce

Annonce

Pedri om Asensio: Alle gode spillere skal til Barca

Transfermarked - 25. november 2022
For nogle uger siden begyndte rygterne at tage til om Marco Asensios fremtid. Angiveligt har Barca en interesse i at hente ham til sommer, hvor hans kontrakt med Real Madrid udløber. Dermed kan Barca hente ham helt gratis og han afviste da heller ikke selv muligheden, da han kort tid efter starten på rygterne blev interviewet.

I dag er Asensio samlet med det spanske landshold under VM, og hans landsholdsholdkammerat Pedri er heller ikke i tvivl om, at Asensio har gode kvaliteter og at han burde tage til Barca, hvor alle de gode spillere er velkomne, ifølge dagens fødselar, Pedri.

- Asensio har mange kvaliteter. Vi må se, hvad der sker når hans kontrakt udløber. Men alle gode spillere skal være i Barca. Det er en beslutning, som han selv skal træffe, forklarede Pedri da han blev spurgt ind til situationen under forberedelserne til Spaniens VM-kamp mod Tyskland.

- Om Barca har kontaktet mig? Jeg ved det ikke for at være ærlig (smiler). Jeg har ikke tænkt på det at skulle skifte til Barca. Jeg kan ikke give dig et svar lige nu, sagde Asensio selv, da han tilbage i september blev spurgt ind til det mulige - og forbudte - skifte. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pedri om Asensio: Alle gode spillere skal til Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder