Annonce


Annonce

Annonce

Kvinderne slog CL-rekorden for flest tilskuere

Champions League - 26. november 2022
Torsdag var der en ny rekord til historiebøgerne for FC Barcelonas kvindehold, da de på Camp Nou tog imod Bayern München i Champions Leagues gruppespil. Således var der 46.967 tilskuere på stadion og det er rekord i Champions Leagues gruppespil. Barca vandt opgøret med 3-0.

Som bekendt er Barca i gang med at rive noget af Camp Nou ned i disse dage for at modernisere stadion og derfor var kapaciteten sat ned til 74.799. Så mange mennesker kom der dog ikke, men alligevel var der en forrygende stemning på stadion og alle kunne gå glade hjem, da Barca sikkert vandt kampen.

For at sætte i perspektiv hvor vild en rekord der rent faktisk er tale om, så var der tale om en klokkeklar rekord. Den tidligere rekord lød på 18.341, da PSG tog imod Real Madrid i 2021/2022 på Pac des Princes. Blot 8.012 tilskuere så Arsenals kamp Lyons kamp mod Arsenal i denne sæson.

Måske undrer du dig over, at du i sidste sæson læste om, at kvindernes El Clásico i Champions League blev overværet af næsten 100.000 mennesker på Camp Nou. I kampen mod Bayern München i torsdags var der tale om en rekord i gruppespillet mens kampen mod Real Madrid i sidste sæson var i kvartfinalen. Her dukkede hele 90.185 tilskuere op på Camp Nou. I semifinalen var det endnu bedre, da Barcas kamp mod Wolfsburg blev overværet af 91.553 tilskuere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Kvinderne slog CL-rekorden for flest tilskuere

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder