Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Romero: Det bliver Neves eller Zubimendi

Transfermarked - 26. november 2022Romero: Det bliver Neves eller Zubimendi

© Getty Images


Hvad fremtiden byder for Sergio Busquets ved ingen endnu. Står der til ham, så spiller han sæsonen ud til hans kontrakt udløber sommeren 2023 og drager derefter videre til MLS for at spille karrieren færdig. Men Xavi er godt i gang med at prøve at overbevise midtbanespilleren om at tage én sæson mere.

Nu kan Gerard Romero så afsløre, at ledelsen har besluttet sig for hvem afløseren skal være. Det bliver enten Ruben Neves eller Martin Zubimendi. Sidstnævnte har for nyligt forlænget sin kontrakt med Real Sociedad, man angiveligt er hans frikøbsklausul ikke steget. Den skulle stadig ligge på 60 millioner euro.

Det var helt sikkert et vigtigt aspekt i forhandlingerne, at Zubimendi kun skrev under på en kontraktforlængelse hvis han kunne bibeholde sin frikøbsklausul. Når spillere i spansk fodbold forlænger deres aftaler vil klubberne typisk øge frikøbsklausulen for at skræmme potentielle købere væk. Men med 60 millioner euro kan mange klubber finde midlerne til at hente ham.

Barca har dog ingen intentioner om at købe ham fri for 60 millioner euro. Til gengæld vil klubben forsøge at forhandle med Real Sociedad og det sker kun hvis Zubimendi er klar til at skifte og anmode La Real om at indgå i forhandlingerne. En pris på 40-45 millioner euro er tidligere blevet nævnt.

Ruben Neves har flere gange været sat i forbindelse med et skifte til Barca og han kan da også hentes for et billigere beløb end Zubimendi. Neves' kontrakt i Wolverhampton udløber nemlig sommeren 2024 og derfor vil han kun have ét år tilbage af sin kontrakt hvis Barca indleder forhandlinger til sommer.

En ting der dog er sikkert er, at Barca skal have fingrene i en defensiv midtbanespiller til sommer. Hvis Busquets bliver, så kan den nye spiller få den bedste oplæring af mesteren selv. Men hvis Busquets smutter, så er man nødsaget til at have en ny mand klar på positionen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
2 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
3 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
3 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
4 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
5 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
6 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
7 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
8 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...
9 t. Barca er det bedste udehold i Europas to...

Ugens mest læste

Seneste nyheder