Annonce


Annonce

Annonce

Robert Lewandowski om VM-mål: Har drømt om det

VM 2022 Qatar - 27. november 2022




Robert Lewandowski var manden bag Polens 2-0-sejr mod Saudi Arabien i går, da han både assisterede og scorede. Saudi Arabien havde muligheden fra straffesparkspletten, men de brændte. Det betyder, at Polen efter to kampe topper gruppen med fire point mens Saudi Arabien og Argentina begge har tre point. Mexico har ét point.

Da Lewandowski scorede hans mål var han tydeligt rørt af situationen og kunne nærmest ikke holde sine tårer tilbage. Efter opgøret forklarede han hvorfor det betød så meget for ham. Med til historien skal man huske, at Lewandowski for få dage siden brændte et straffespark mod Mexico. Og på daværende tidspunkt havde han aldrig scoret ved VM. Målet i går var hans første ved en slutrunde.

- Siden jeg var dreng har det været en drøm for mig at score ved VM. Og det er nu blevet til virkelighed. Det havde så stor betydning for mig og det var et vigtigt mål. Jeg kunne mærke alle følelserne da vi sang nationalmelodien. Sådan en følelse er svær at forklare, lød det fra Lewandowski efter opgøret.

Polen og Lewandowski har sat sig i en rigtig god position. I sidste gruppekamp skal de møde Argentina, som i går slog Mexico med 2-0. Det er onsdag aften, at den kamp afvikles, hvor der er en direkte duel om førstepladsen. Saudi Arabien og Mexico mødes på samme tidspunkt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Robert Lewandowski om VM-mål: Har drømt om det

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder