Annonce


Annonce

Annonce

Barca appellerer Lewandowskis karantæne - igen

La Liga - 30. november 2022
Mens Robert Lewandowski har tankerne fyldt ved VM, så arbejder FC Barcelona på at få ham klar til i hvert fald to af de tre kampe, som han ikke må deltage i som følge af den karantæne han modtog efter sit røde kort mod Osasuna. Kampen mod Osasuna var den sidste inden VM.

Derfor har Lewandowski endnu ikke afsonet nogen kampe, men Barca er af den klare overbevisning, at karantænen er alt for overdreven og derfor valgte klubben kort efter at appellere. Den appel blev dog afvist, men nu har klubben for anden gang valgt at appellere og samtidig inkluderet en forklaring på Lewandowskis reaktion på vej ud af banen.

Her noterede dommeren sig, at Lewandowskis reaktion var rettet mod dommerens beslutning. Lewandowski forklarede dog kort tid efter, at hans reaktion var rettet mod Xavi, da de netop havde talt om at gå stille med dørene når først man havde skrabet ét gult kort sammen. Det gjorde Lewandowski ikke og han blev i kampen med rette udvist.

Om dommerkomitéen giver Barca medhold skal man ikke forvente. Men Barca har gjort sit og nu kan klubben kun vente på udfaldet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca appellerer Lewandowskis karantæne - igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder