Lewandowski og Polen er videre ved VM

Nyheder - 30. november 2022

Der var lagt op til spænding på Stadium 974, da Argentina og Polen mødte hinanden onsdag aften. Robert Lewandowski var at finde på banen for Polen, men han fik ikke meget at arbejde med. Polen var kørt totalt i bund af et stærkt spillende argentinsk mandskab.

Argentina satte sig lynhurtigt på kampen velvidende om, at et mål i kampen mellem Saudi Arabien og Mexico kunne sende dem ud i mørket. Derfor gik de benhårdt efter et hurtigt mål for at få ro på situationen, men Messi og co. manglede skarphed i første halvleg. Lewandowski arbejdede hårdt for sit mål, men det var meget mere på midtbanen end i angrebet.

Lionel Messi brændte et straffespark, men det holdt ikke Argentina tilbage, da MacAllister kort inde i anden halvleg satte foden på Molinas indlæg. Med 25 minutter igen kom Argentina på 2-0, da Alvarez smukt tog bolden til sig, tog et lille træk og smækkede den op i hjørnet. Og så var kampen da også afgjort.

Det mærkværdige var, at stillingen også hed 2-0 til Mexico mod Saudi Arabien og dermed var Polen og Mexico helt lige i gruppen med samme antal point og målscorer, men i den dybe overtid, da Polens kamp mod Argentina var fløjtet af, scorede Saudi Arabien til 1-2 mod Mexico og dermed blev Mexico ét mål dårligere end Polen hvorfor Polen er videre ved VM. Det ville de også have været selv hvis Mexico vandt 2-0.

Gruppe C
1. Argentina: 6 point (Målscorer: 5-2)
2. Polen: 4 point (Målscorer: 2-2)
3. Mexico: 4 point (Målscorer: 2-3)
4. Saudi Arabien: 3 point (Målscorer: 3-5) Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder