Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca TV strejker under lokalbraget mod Espanyol

La Liga - 2. december 2022Barca TV strejker under lokalbraget mod Espanyol

© Getty Images


FC Barcelona har på grund af VM kun én kamp tilbage i år - og det er lokalbraget mod Espanyol. Her forventes der kun at Barca henter tre point uanset hvordan situationen ser ud efter VM. Men udenfor kridtstregerne er der nu drama i klubben.

Avisen Sport erfarer, at de ansatte hos Barca TV har valgt at strejke under kampen, som afvikles den 31. december. De ansatte kræver bedre arbejdsforhold og en større lønbonus end tilfældet er. Klubben har givet de ansatte 5% bonus for det stykke arbejde de skal udføre den 31. december, men det er ikke tilstrækkeligt, mener de.

Således blev der i går afholdt et møde, hvor alle blev enig om, at man går i strejke for at give klar besked om, at forholdene ikke er i orden. Klubben har endnu ikke reageret på situationen, men der stadig et par uger tilbage og heldigvis for klubben er der ingen kampe i mellem tiden, så man kan nå at få en aftale på plads inden opgøret mod lillebror fra Espanyol.

Efter 14 La Liga-kampe topper Barca tabellen med 37 point mod Real Madrids 35 point på andenpladsen. Det skulle gerne være 40 point for Barca når de går ind i det nye år. I løbet af januar kan Barca desuden vinde sæsonens første trofæ når de rejser til Saudi Arabien og spiller den spanske Super Cup. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

30 min. Der er kontakt mellem Joan Laporta og Li...
1 t. Lluís Flaquer: "For mig er kampagnen mod...
1 t. LIGE NU: Barca vil tilbyde Messi en kont...
2 t. En journalist fra Madrid, der er tæt på ...
3 t. Barca og Real Madrid var i gang med at f...
4 t. Ronald Koeman: "Det er korrekt, at jeg h...
5 t. Ronald Koeman: "Ja, jeg sagde farvel til...
7 t. Ronald Koeman: "Som træner har man altid...
9 t. Ronald Koeman: "I slutningen af den førs...
11 t. Ronald Koeman: "Alle de unge spillere so...

Ugens mest læste

Seneste nyheder