Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nu vil Barca forlænge De Jongs kontrakt

Transfermarked - 6. december 2022Nu vil Barca forlænge De Jongs kontrakt

© Getty Images


Frenkie de Jong fik lønforhøjelse denne sommer. Det var ikke op til præsident Joan Laporta at tage den beslutning. Det stod i hollænderens kontrakt, som Josep Maria Bartomeu på daværende tidspunkt skrev under på. Af den grund ville Barca forsøge at få De Jong ned i løn eller sælge ham.

De Jong valgte dog at afvise at gå ned i løn og afviste totalt at forhandle med Chelsea og Manchester United, som ellers var enig om en pris med Barca. Nu erfarer avisen Sport, at Barca har tænkt sig at forlænge Frenkie de Jongs kontrakt, men samtidig kræver det, at han skal ned i løn.

For en måned siden kunne Mundo Deportivo berette, at både De Jong og Ter Stegen er villige til at gå ned i løn og derfor ser det altså ud til, at Barca får held med at beholde De Jong og samtidig spare nogle lønkroner hvilket åbner op for at klubben kan hente nye spillere som er målet.

Allerede til januar har Barca planer om at købe ind - men kun hvis kabalen går op. Det kræver, at der bliver solgt spillere eller at spillere reducerer sin løn. Det er hvad Barca arbejder på lige nu med adskillige agenter mens flere af spillerne er til VM.

De Jongs nuværende kontrakt løber helt frem til 2026, men Barca er klar til at binde ham på en endnu længere kontrakt såfremt han er villig til at gå ned i løn. Når vi rammer det nye år skal parterne tale sammen og frem mod sommerens transfervindue vil der helt sikkert komme nye detaljer om forhandlingerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Xavi: "Mangel på lederskab i næste sæson...
1 t. Xavi: "Siden jeg er blevet Barca-træner ...
3 t. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
5 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
7 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
8 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
9 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
10 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
11 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
12 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...

Ugens mest læste

Seneste nyheder