Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Spanien sendt ud af VM af Marokko

VM 2022 Qatar - 6. december 2022Spanien sendt ud af VM af Marokko

© Getty Images


Dagens første VM-kamp stod mellem Spanien og Marokko i ottendedelsfinalen og på forhånd var Spanien klare favoritter, men inde på banen viste de igen at de overordnet set har svært ved at score mål. Adskillige Barca-spillere var med for Spanien - men de er nu alle ude af VM.

Ferran Torres, Gavi, Busquets, Pedri og Alba startede på banen men de kunne ikke hjælpe Spanien til mål. Ansu Fati og Alejandro Balde blev skiftet ind i den forlængede spilletid, men heller ikke de kunne hjælpe Spanien, som godt nok så mest til bolden som altid, men skarpe var de langt fra.

Marokko endte kampen med flest skud på mål og havde da også chancerne for at snuppe sejren i ordinær spilletid, men det hele skulle ud i to gange 15 og da ingen af nationerne kunne finde netmaskerne, skulle der sparkes fra pletten. Og her var Spanien pinligt ringe.

Sabiri scorede først for Marokko før Sarabia brændte for Spanien. Derefter scorede Ziyech stensikkert mens Carlos Soler fulgte op med endnu et brændt og tamt spark. Benoun brændte efterfølgende og gav Spanien en mulighed, men da Busquets var tredje mand til at sparke for Spanien, var der ikke meget at komme efter. Barca-mandens spark var ikke godt og blev snuppet inde på stregen og så kunne Hakimi følge op med et frækt sidste spark i kampen, da han scorede til 3-0 i straffesparkskonkurrencen og dermed vandt Marokko.

Det betyder, at otte Barca-spillere dermed er færdige ved VM. Spanien rejser hjem fra Qatar i morgen eller torsdag, og først om en uges tid til 10 dage møder de ind i Barcelona. Der er tale om Alba, Busquets, Gavi, Pedri, Torres, Balde, Fati og Garcia. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

51 min. Xavi: "Siden jeg er blevet Barca-træner ...
3 t. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
5 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
7 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
8 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
9 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
10 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
11 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
12 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...
13 t. Valencia er tilfredse med deres lejeafta...

Ugens mest læste

Seneste nyheder