Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Eto'o beklager efter at have sparket fan ned

Nyheder - 7. december 2022Eto'o beklager efter at have sparket fan ned

© Getty Images


Samuel Eto'o snuppede pludselig overskrifter i går, da han på video blev set sparke en fan ned. Efterfølgende har han været ude og beklage og slår fast, at han har været mål for fornærmelser og er blevet stemplet som en snyder. Han afviser dog klart.

Siden kampen mellem Cameroun og Algeriet den 29. marts i VM-kvalifikationen, som Cameroun vandt, menes Eto'o at have haft en for lang finger med i spillet om at få Cameroun videre. Derfor har Algeriet-fans været efter ham lige siden og den person, som Eto'o sparkede ned efter kampen mellem Brasilien og Sydkorea mener Eto'o selv var en Algeriet-fan.

Eto'os udmelding efter episoden
- Den 5. december efter kampen mellem Brasilien og Sydkorea var jeg involveret i en voldsomt skænderi med en person, som nok var tilhænger af Algeriet. Jeg vil gerne beklage for at have tabt hovedet og reagere på en måde, som ikke stemmer overens med min personlighed. Jeg beklager til offentligheden for denne uheldige episode.

- Jeg lover, at jeg vil fortsætte med at modstå den ubarmhjertige provokation og daglige chikane af nogle Algeriet-fans. Siden kampen mellem Cameroun og Algeriet den 29. marts har jeg været mål for fornærmelser og med påstande om snyd uden bevis. I løbet af VM er Cameroun-fans blevet fornærmet af samme grund. Jeg vil gerne nævne, at Algeriets nederlag var grusom, men helt på lige fod med reglerne af vores sport. Alle appeller fra Algeriets forbund er blevet afvist.

- Derfor beder jeg Algeriets myndigheder og forbund om at tage ansvar for at stoppe denne situation før den udvikler sig yderligere.

Du kan se episoden, hvor Eto'o sparker en fan ned, her.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Barca ved, at det ville være lettere at ...
3 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
4 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
5 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
5 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
6 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
7 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
8 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
9 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
10 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder