Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Romano: Real Madrid er tæt på Endrick-aftale

Transfermarked - 7. december 2022Romano: Real Madrid er tæt på Endrick-aftale

© Getty Images


16-årige Endrick har nærmest haft frit valg i forhold til at vælge klub. Han har vist sit enorme potentiale frem i Palmeiras og er nu klar til at tage det næste skridt i sin karriere. Derfor har han været på besøg hos adskillige klubber - heriblandt FC Barcelona.

Jordi Cruyff kunne for nogle dage siden melde ud, at Endrick havde været forbi Ciutat Esportiva og se træningsanlægget og klubben an. Han fik også talt med Xavi om projektet og hvordan han kan passe ind og alle i Barca håbede på, at det kunne være med til at præge Endricks valg. Nu lader det til, at Endrick har truffet sin beslutning.Fabrizio Romano melder således, at Palmeiras og Real Madrid er tæt på at nå til enighed om en pris på svimlende 75 millioner euro for den bare 16-årige spiller. Forhandlingerne nærmer sig en afslutning og Romano melder, at den fulde pris bliver på 75 millioner euro - altså meget mere end hvad Barca kan tilbyde og noget mere end hvad PSG har tilbudt.

PSG tilbød 58 millioner euro, men den franske klub er nu ude af billedet. Real Madrid har allerede forhandlet kontrakten på plads med Endrick og håbet hos madrilenerne er, at aftalen meget snart falder på plads. Dermed må Barca se sig slået i jagten om et af de største talenter i disse dage. I Spanien taler man om en alt for høj pris for en 16-årig spiller, men Real Madrid er altså klar til at tage chancen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

36 min. Barca ved, at det ville være lettere at ...
3 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
4 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
5 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
5 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
6 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
7 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
8 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
9 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
10 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder