Annonce


Annonce

Annonce

Usikkerhed omkring Gavi, Balde og Peña

Nyheder - 8. december 2022
Gavi er fast mand på FC Barcelonas mandskab og Alejandro Balde er godt i gang med at skrive sin egen historie mens reservekeeper I­ñaki Peña ikke har nogen stor rolle på holdet. Men de alle tre går en usikker start af det nye år i møde. Det sker som følge af klubbens økonomi.

Selvom Barca i sommers solgte godt ud af klubbens aktiver for at finansiere købet af nye spillere, så kan de ikke lave samme nummer til sommer. Der skal ryddes meres op i truppen, da lønbudgettet skal skæres hele 200 millioner ned. Lige nu ligger den på omkring 600 millioner euro, men den skal altså ned og ligge omkring 400 millioner euro.

Samtidig var det ventet, at Gavi, Balde og Peña fra det nye år ville blive registreret som en del af førsteholdet hvilket en video fra FC Barcelona også afslørede, da de viste nogle klip fra det nye omklædningsrum. Men det er slet ikke sikkert, at Barca får rum til at kunne registrere de tre spillere til kæmpe skuffelse for dem alle.

Hvis de skal registreres som førsteholdsspillere så vil deres løn skulle tages i betragtning og der er ikke rum til at aflønne flere spillere på førsteholdet i disse dage. Derfor kræver det, at Barca sælger ud til januar for at kunne registrere dem. Hvis klubben samtidig vil købe nye spillere, så skal de altså sælge godt ud.

Jordi Cruyff bekræftede i et interview i går, at klubbens økonomiske situation ikke er så sund som ønsket og at det er yderst tvivlsom om man køber spillere ind til januar. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Usikkerhed omkring Gavi, Balde og Peña

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder