Raphinha og Brasilien færdige ved VM

VM 2022 Qatar - 9. december 2022

Så gik den ikke længere for Brasilien. Fredag klokken 16 skulle de møde Kroatien i VM-kvartfinalen og på forhånd var Brasilien store favoritter til at snuppe den samlede sejr, men sådan gik det ikke. Kampen skulle ud i to gange 15 minutter og dernæst straffesparkskonkurrence.

Brasilien var toneangivende i løbet af kampen mens Kroatien satsede på en stærk defensiv. Kroaterne var dog gode til at holde fast i flere omgange med gode afleveringer, men overordnet set lignede det, at Brasilien ville finde vej til netmaskerne gennem de stærke angribere.

Raphinha startede inde, men gjorde ikke det store væsen af sig i den time, som han fik på banen. Fra bænken kunne han se sine landsmænd spille 0-0 efter 90 minutter og så skulle det forlænge spilletid til. Her scorede Neymar til 1-0 efter 105 minutter efter et rigtig flot mål og så lignede det ellers et farvel til Kroatien.

Men med tre minutter igen tæskede Petkovic kuglen i kassen til 1-1 og så skulle de to hold ud i straffesparkskonkurrence. Her scorede Kroatien til 1-0 hvorefter Real Madrid-spilleren Rodrygo brændte. Marquinhos sendte sit forsøg på stolpen på brasilianernes fjerde skud og så var semifinalen hjemme for Kroatien.

Kroatien møder vinderen af aftenens kamp mellem Argentina og Holland. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder