Annonce


Annonce

Annonce

Nu har Barca kun tre spillere tilbage ved VM

VM 2022 Qatar - 10. december 2022
FC Barcelona havde i alt 17 mand med til VM i Qatar, men som turneringen er skredet frem er der mange Barca-spillere, som har måtte forlade turneringen. Der er dog stadig mulighed for Barca-succes ved VM selvom bookmakerne ikke tror på det.

Den ultimative succes ved VM er naturligvis at vinde turneringen og på den måde kunne lade sig hylde som verdens bedste landshold. Efter gårsdagens kampe, hvor Kroatien slog Brasilien ud, som i øvrigt var favoritter hos bookmakerne, og hvor Argentina slog Holland ud, så er Argentina nu de nye favoritter hos Bet365.

Bookmakeren ser Frankrig som den næste favorit og hos Frankrig har Barca stadig to spillere med i Dembélé og Koundé. Hos Marokko spiller Ez Abde, som er ejet af Barca men udlejet til Osasuna. Så der er stadig mulighed for at en Barca-spiller kan vende hjem med en guldmedalje.

Favoritterne hos Bet365
1. Argentina: Odds 2,87
2. Frankrig: Odds 4,00
3. England: Odds 5,50
4. Portugal: Odds 5,50
5. Kroatien: Odds 10,00
6. Marokko: Odds 29,00

I aften ryger yderligere to hold ud, når Marokko møder Portugal og Frankrig møder England. Derfor er der sent i aften kun fire nationer tilbage. På forhånd er det kendt, at Argentina skal møde Kroatien i semifinalen mens aftenens to vindere skal mødes i den anden semifinale. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nu har Barca kun tre spillere tilbage ved VM

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder