Dembélé og Koundé slog England ud af VM

VM 2022 Qatar - 11. december 2022

I aftes var der topbrag ved VM i Qatar. da Frankrig og England mødte hinanden. Det skulle vise sig at blive en utrolig seværdig kamp og udfaldet blev en fransk sejr, da Tchouameni og Giroud scorede to gange mens England kun kom på tavlen en enkelt gang.

Tchouameni var første mand på måltavlen, da han langt ude fra tordnede bolden ind bag Pickford til 1-0. Kort inde i anden halvleg blev England tildelt et straffespark, som Harry Kane sikkert tæskede i mål bag Hugo Lloris og så var kampen pludselig helt åben igen. Der var adskillige forseelser, hvor begge mandskaber følte sig snydt hvilket var med til at skabe masser af drama.

Ousmane Dembélé spillede en find kamp, men kom slet ikke til sin ret, da englænderne fik lukket ham godt ned. Det samme var tilfældet på den anden kant med Kylian Mbappé, som havde en forholdsvis stille aften uden at komme frem til særlig meget. Jules Koundé var til gengæld utrolig stærk og fik lukket Englands venstre angreb godt ned.

England havde på forhånd udset sig Koundés side som det svage led, da Koundé oprindeligt ikke er højreback, men Barca-manden spillede en god kamp. Med 12 minutter igen var der mere fransk jubel, da Giroud kom på tavlen og dermed var England på vej ud. Men de fik sig en gylden chance, da Tchouameni nedlagde Saka i feltet og så fik Kane en ny chance fra 11-meteren, men han bragede bolden over mål og således vandt Frankrig 2-1 og de er nu klar til semifinalen mod Marokko, som slog Portugal ud. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder