Annonce


Annonce

Annonce

Tilbuddene vælter ind på Alejandro Balde

Transfermarked - 11. december 2022




Alejandro Balde har haft en forrygende sæson med god spil for Barca toppet med en udtagelse til VM, da José Gaya gik i stykker inden turneringen startede. Han kunne dog ikke hjælpe Spanien hele vejen til triumf, men hans gode spil er ikke gået ubemærket hen.

Adskillige topklubber i Europa har fulgt Balde tæt i denne sæson og med kontraktudløb sommeren 2024 ville han kunne hentes forholdvist billigt til sommer, hvilket flere klubber håber på at kunne udnytte, men i Barca er man på ingen måde bekymret.

Balde vil blive i Barca og Barca vil holde fast i Balde. Derfor er parterne i avancerede forhandlinger om en kontraktforlængelse frem til 2027 eller 2028, ifølge Sport og Mundo Deportivo. Både Manchester United og PSG har kig på ham og følger hans situation nøje og har allerede været i kontakt for at høre, om der kunne være en mulighed.

Udover de to klubber har Balde også fået andre henvendelser, men der er intet at komme efter. Barca er overbeviste om, at de nok skal få Baldes underskrift på en kontraktforlængelse inden længe. Historierne fra Spanien går på, at Balde bliver den første spiller til at forlænge sin kontrakt i det nye år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tilbuddene vælter ind på Alejandro Balde

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder