Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tilbuddene vælter ind på Alejandro Balde

Transfermarked - 11. december 2022Tilbuddene vælter ind på Alejandro Balde

© Getty Images


Alejandro Balde har haft en forrygende sæson med god spil for Barca toppet med en udtagelse til VM, da José Gaya gik i stykker inden turneringen startede. Han kunne dog ikke hjælpe Spanien hele vejen til triumf, men hans gode spil er ikke gået ubemærket hen.

Adskillige topklubber i Europa har fulgt Balde tæt i denne sæson og med kontraktudløb sommeren 2024 ville han kunne hentes forholdvist billigt til sommer, hvilket flere klubber håber på at kunne udnytte, men i Barca er man på ingen måde bekymret.

Balde vil blive i Barca og Barca vil holde fast i Balde. Derfor er parterne i avancerede forhandlinger om en kontraktforlængelse frem til 2027 eller 2028, ifølge Sport og Mundo Deportivo. Både Manchester United og PSG har kig på ham og følger hans situation nøje og har allerede været i kontakt for at høre, om der kunne være en mulighed.

Udover de to klubber har Balde også fået andre henvendelser, men der er intet at komme efter. Barca er overbeviste om, at de nok skal få Baldes underskrift på en kontraktforlængelse inden længe. Historierne fra Spanien går på, at Balde bliver den første spiller til at forlænge sin kontrakt i det nye år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

52 min. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
1 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
3 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
3 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
3 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
4 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
5 t. Robert Lewandowski....
6 t. Xavi og hans stab er bekymrede for holde...
7 t. LIGE NU: Tottenham og Barca er i avancer...
8 t. Arsenal har kig på Eric Garcia og vil fo...

Ugens mest læste

Seneste nyheder