Annonce


Annonce

Annonce

Ny landstræner regner med Busquets

Nyheder - 12. december 2022
I dag blev Luis de la Fuente officielt præsenteret som ny landstræner for Spanien efter at Luis Enrique gik af. Enrique gik af efter nederlaget til Marokko og dermed VM-exitet, og nu skal der nye boller på suppen i det spanske.

I forvejen er der tvivl om flere spillere og en af dem er Sergio Busquets, der lige nu står over for en stor beslutning. På nuværende tidspunkt vides det ikke om Busquets er i gang med sin sidste sæson i Barca og om han har spillet sin sidste landskamp nogensinde.

Busquets er inde i en periode, hvor tingene skal overvejes og han er klar over, at man specielt i Barca kræver en hurtig afklaring for eventuelt at kunne påbegynde processen for at finde en erstatning. Der har længe været navne i medierne, som Barca kigger på som en erstatning for Busquets, men indtil videre er han stadig på kontrakt sæsonen ud.

Xavi har talt med Busquets og forsøgt at overtale ham til at tage endnu en sæson, men der er endnu ikke landet et svar. På det spanske landshold regner man dog med at Busquets bliver. Det forklarede Luis de la Fuente i dag.

- Det ville glæde mig hvis Busquets fortsætter. Selvfølgelig regner jeg med ham. Han er en fantastisk spiller med en stor historie. Ikke kun i fortiden - men også nu og i fremtiden, sagde Luis de la Fuenta i dag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ny landstræner regner med Busquets

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder