Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Franck Kessié er tilbage i træning

Nyheder - 13. december 2022




Før VM gik i gang pådrog Franck Kessié sig en skade, men han er så småt ved at være oppe i omdrejninger igen. Barca er tilbage på banen den 31. december, hvor det gælder lokalbraget mod Martin Braithwaite og Espanyol.

Kessié pådrog sig en skade den 2. november og rejste til hjemlandet for at genoptræne. Nu er han tilbage i Barcelona og i går kunne han træne med og han forventes derfor at være klar når Xavi udtager sin trup til årets sidste kamp, som altså er hjemme mod Espanyol.

Xavi inviterede også en håndfuld unge spillere op til træning i går, da han endnu ikke har sin fulde trup til rådighed som følge af VM. Selvom flere spillere er færdige ved VM, så går er lige nogle dage før de alle er tilbage igen. Arnau Casas, Héctor Fort, Unai Hernández, Dani Rodríguez, Lamine Yamal og Ángel Alarcón fik derfor lov til at træne med i går.

Ifølge Sports oplysninger vender Andreas Christensen tilbage i morgen, Ter Stegen vender tilbage i slutningen af ugen mens de spanske spillere lander i starten af næste uge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Franck Kessié er tilbage i træning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder